Tapt kursdag / melde avbud

 

På alle Blekksprutens kurs er hovedregelen følgende: Har du begynt på et kurs, og ikke møter en eller flere av kurs gangene så er disse gangene mistet. Det betyr at om du ikke kan en av gangene, så har du ikke krav på å ta igjen gangen senere.

MEN siden Blekkspruten har så mange kurs så vet vi at som regel har vi samme kurstype andre dager / tider hvor det med stor sannsynlighet er andre som ikke kommer. Derfor har vi et system der kursdeltagere kan henvende seg til oss på dagtid, hverdager med forespørsel om å få ta igjen kurstimer på andre dager og tider.

En del ting det er nyttig å huske i forhold til det å ta igjen kursganger:

  • Du må senest melde ifra dagen i forveien (datovelgeren nedenfor tillater ikke tidligere datoer enn i morgen).
  • Dette er en ekstra service Blekkspruten yter over for sine kunder for å prøve å hjelpe slik at våre kunder ikke mister kursganger. Blekkspruten forplikter seg på ingen måte til at dette ordner seg. Kunden har med det ingen rettighet eller garanti for å få tatt igjen kursganger de har mistet.
  • Som nevnt kan vi ikke forplikte oss til at dere får tatt igjen tapte kursganger, men av erfaring ser vi at det som regel ordner seg.
  • På nybegynner kurs baby lar vi ingen bytte til eller fra kurs før etter femte kursgang. Det betyr at hvis dere er borte i starten av kurset så kan dere prøve å få tatt igjen denne kursgangen først etter femte kursgang av kurset. (Årsaken til dette er at erfaring har vist at babyene i starten er vare på å komme fra/til nye grupper.)
  • Har vi ikke ledig på tilsvarende kurs slik at dere kan få tatt igjen, har vi som siste alternativ en ordning som gjør at dere kan bruke kursgangen som en vanlig badetime.

Husk siste mulighet til å ta igjen tapte kursganger er i den uken etter kurset deres er ferdig. Altså i løpet av de 6 dagene frem til oppstart av nye kurs. Det er ingen mulighet til overførsel av tapte kursganger til neste kursperiode.   

Melde avbud

Du må skrive inn navn
Du må fylle inn e-post
Du må velge hvilken avdeling det gjelder.
Du må velge hvilken dato du melder avbud for.
Du må gi samtykke i at vi kan ta imot og behandle personopplysningene du sender oss (navn, e-post og hva det gjelder).