Leie basseng

Blekkspruten har koselige og delikate lokaler med to separate varmtvannsbasseng som holder 34,5`C. Bassengene er perfekte for grupper og foreninger som ønsker å ha sin «egen» time i bassenget. Begge bassengene har musikkanlegg, og med adskilte basseng kan hver gruppe om ønskelig spille sin egen musikk uten å bli forstyrret av andre kunder.

Leie basseng

Leie basseng

Bassengene er perfekte for grupper og foreninger som ønsker å ha sin «egen» time i bassenget. Begge bassengene har musikkanlegg, og med adskilte basseng kan hver gruppe om ønskelig spille sin egen musikk uten å bli forstyrret av andre kunder.

Les mer »
Leie basseng for samme kohort

Leie basseng for samme kohort

Dette er et tilbud for personer, i samme kohort, som ønsker å ha en flott badeopplevelse i et av våre varmtvannsbasseng. Her disponerer dere deres egen garderobe, og eget basseng fra dere kommer til dere går. Garderoben blir vasket ned både før og etter deres besøk.

Les mer »
Feir barnebursdagen i vannet!

Feir barnebursdagen i vannet!

Dere får et, eller begge bassengene helt for dere selv. Vi har muligheten for å sette på musikk, så dere om ønskelig kan ha deres egne private basseng-disco

Les mer »